top of page
Team Warm Werk

Team Warm Werk

Warm Werk: een team met een brede visie

Het team van Warm Werk staat klaar om de volledige (of gedeeltelijke) bedrijfsadministratie en de fiscale aangiften voor je te verzorgen. Ook adviseren wij je graag over je eigen toekomst en die van je bedrijf.

Wij zijn nog opzoek naar een leuke collega! Ben jij:

 

Administratief Talent met passie voor cijfers? 

Wat werken bij ons zo leuk maakt:

Als administratief talent met passie voor cijfers krijg je bij Warm Werk de kans om door te groeien en je ambities waar te maken. Ons gezellige, warme en informele kantoor is gericht op het ondersteunen van lokale klanten in de toeristische sector. Wij bieden je de mogelijkheid om je kennis te vergroten en eventueel jezelf verder te ontwikkelen in een duale opleiding. Daarnaast heerst er bij ons een informele sfeer waarin je je snel thuis voelt.

Wat ga je doen:

Als administratief/fiscaal medewerker ga je bij ons aan de slag met het verwerken van administratieve taken voor onze klanten. Denk hierbij aan het verwerken van in- en uitgaande facturen, het bijhouden van de boekhouding en het opstellen van belastingaangiften. Je werkt hierbij nauw samen met andere collega's en bent in contact met klanten.

Waar wij voor staan:

Wij zijn een klein kantoor met een leuk team wat bestaat uit enthousiaste medewerkers die gericht zijn op samenwerken. Zo geven we onze klanten persoonlijk en betrokken service en advies.

Wat breng je mee:

- Minimaal MBO werk- en denkniveau
- Een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze

- Communicatief vaardig en klantgericht

Wat wij bieden:
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt. Daarnaast krijg je bij ons de kans om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Ook hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu:
Ben jij het administratief talent met passie voor cijfers? Neem contact op met ons op via mail of telefonisch en wie weet, ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

WIJ ZIJN STEEDS TOT JE DIENST.

Bel ons om een afspraak te maken. We helpen je graag.

Voor een uitgebreidere beschrijving van onze services verwijzen wij je naar de pagina “Diensten”.

Ons team

Warm Werk, dat is een gedreven team dat zijn ruime expertise op administratief vlak inzet voor jouw, je onderneming of je organisatie. We luisteren naar je wensen, geven adequaat advies en hanteren een op-en-top persoonlijke aanpak om je de beste service te bieden.


Maak kennis met ons team.

​Marjolein Vinke-Warmoeskerken

Marjolein Vinke-Warmoeskerken

BBA RB

Debbie de Baere

Debbie de Baere
 

Msc

Fabian Vinke

Fabian Vinke
 

Msc

foto voor op website.jpg

Przemyslaw
Szafranski

BBL student

DSC09480_edited.jpg

Wil JE meer informatie over onze diensten of een afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page