top of page
DSC09434.jpg

WARM WERK ONTZORGT JE OP ADMINISTRATIEF EN FISCAAL VLAK

Als ondernemer heb je het altijd druk. Aarzel dus niet om je administratieve zaken uit te besteden aan ons administratiekantoor. Bij Warm Werk regelen wij je financiële administratie, jaarrekeningen, fiscale aangiftes en we geven eveneens deskundig advies.

Financiele administratie en jaarrekeningen

Wij verzorgen voor jouw de complete bedrijfsadministratie: van het inboeken van de gegevens tot het samenstellen van de jaarrekeningen. Zo kun jij je aandacht en energie volledig wijden aan je onderneming. We adviseren en begeleiden zzp’ers, eenmanszaken, vof’s en maatschappen, maar ook bv’s - zowel enkelvoudige als geconsolideerde vennootschappen - behoren tot onze klantenkring.


Liever uw administratie zelf of gedeeltelijk invoeren? Ook dat is mogelijk. We maken hiervoor gebruik van de applicatie Exact Online eventueel in combinatie met Basecone. Samen met jouw maken we heldere afspraken over taken en verantwoordelijkheden.

Altijd een up-to-date inzicht in je administratie bewaren en de betaalstromen adequaat regelen? Dan is Yuki mogelijk de oplossing voor jouw.

Fiscale aangiftes

Naast het verzorgen van je complete bedrijfsadministratie, regelen we ook je fiscale aangiftes. Hiervoor hebben wij de nieuwste applicatie en een directe en gecertificeerde digitale portal bij de Belastingdienst.


We verzorgen voor je onder meer:

  • inkomstenbelasting, zowel bedrijven als particulieren

  • omzetbelasting

  • vennootschapsbelasting

  • dividendbelasting

  • erf- en schenkbelasting, successieaangifte

Salarisadministratie

Onze salarisadministratie is beschikbaar via Loket.nl Hierin is alles digitaal direct te raadplegen voor zowel jouw als werkgever als jouw werknemers. Op deze wijze is het  heel efficiënt communiceren. Als werkgever kun je op professionele wijze gegevens zoals loonstroken, jaaropgaven en overeengekomen zaken beschikbaar stellen voor je werknemers. Uiteraard wordt alles in overleg met je vastgelegd, waarbij je specifieke wensen vooropstaan en we je een administratie op maat aanbieden.

Adviezen aan bedrijven en particulieren

Zowel voor bestaande als nieuwe klanten bieden we (belasting) advies en begeleiding op een zeer breed gebied van je organisatie of bedrijf. Of het nu gaat om een uitbreiding, de start van een nieuwe onderneming of andere aspecten die binnen je bedrijf aan de orde zijn: we gaan met jouw aan tafel zitten om alle aspecten te bespreken en je advies op maat te geven.


Vragen over je oudedagsvoorziening, pensioen of andere zaken? Naast bedrijven adviseren we je ook als particulier.

Onze partners

Om u een optimale dienstverlening te kunnen garanderen, werken wij samen met diverse partners.

Dankzij ons kennisnetwerk en de verschillende softwareleveranciers blijven wij up-to-date en kunnen wij je optimaal bedienen met de nieuwste kennis en technieken.

Profit First

Omzet – Winst = Kosten
Middels Profit First heb je in één oogopslag inzichtelijk of je nog uitgaven kunt doen en werk je aan een betere winstoptimalisatie. Ook hoef je nooit meer wakker te liggen of je wel voldoende geld hebt gereserveerd voor de Belastingen. Wil je dit ook vraag ernaar bij Warm Werk!

Register Belasting Adviseurs

Door onze aansluiting bij het Register Belasting Adviseurs is collega Marjolein Vinke-Warmoeskerken altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen inzake belastingen.

Facet accountants

Facet Accountants & Adviseurs is de onbetwiste nummer 1 in de ontwikkelingen van het digitaliseringsproces van uw administratie.

CZLIFE_BANNER_300x250.jpg

Via het lidmaatschap van TOP Cadzand wil Warm Werk in de periode

2020-2025 samen met de andere leden toewerken naar de status van beste badplaats aan de Noordzeekust. Lees meer over de visie, missie, waarden en speerpunten op de website van de vereniging. Namens ons kantoor is Marjolein Vinke-Warmoeskerken als penningmeester betrokken bij de vereniging.

yuki

Met de software van Yuki voeren we samen met je "in the cloud" de administratie van inkomende en buitengaande facturen en heb je op ieder moment een up-to-date overzicht.

Inloggen bij Yuki

Visionplanner

Met deze software kunnen we samen de resultaten van je onderneming bekijken, de jaarrekeningen opstellen om ze dan van hieruit digitaal te deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Inloggen Visionplanner

Login bij Exact

Facturen kunnen worden gescand of gemaild naar uw administratie in Exact online. Indien gewenst kunnen wij je administratie verder digitaliseren en nog efficiënter maken.

inloggen exact online

Loket.nl

Dit is een platform voor salarisadministratie waarop zowel werkgevers als werknemers online loonstroken, arbeidscontacten e.a. kunnen raadplegen.

Inloggen werkgevers

Inloggen werknemers

DSC09480_edited.jpg

Ben JE geinteresseerd in onze diensten inzake loonadministratie, personen- en vennootschapsbelastingen of andere financiele zaken?

Maak dan telefonisch of via mail een afspraak met Warm Werk.

bottom of page